2011. december 21., szerda

Kerámia asztali lámpa 2db Új Karácsonyi akció - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Ajándékba kaptam,  vadonat új nem használom, mert már van. Mutatós kerámia lámpa az éjjeli szekrény dísze lehet. A fényt a falra vetíti levél formában az így kialakított búrának köszönhetően. Csak egyben eladó.
Csere köszönöm, de nem érdekel.
Vásárlás előtt: Ha valamiben nem biztos a termékkel kapcsolatban, kérdezzen, szívesen válaszolok. Postázás kizárólag előre utalás után! A felajánlott módok szerint! A postai díjszabás a magyar posta meghatározott árai szerint történik. Nagyobb termékek kiszállításában tudok segíteni, melynek díja távolságfüggő. Csak akkor licitáljon, ha valóban meg szeretné venni a terméket!
Vásárlás után: Kérem lehetőleg még aznap, de legalább 3 napon belül jelentkezzen emailen, telefonon vagy jelezze előre mikortól lesz elérhető. Ez nem történne meg, akkor aukció vége után a 7-dik napon újra meghírdetem a terméket. Személyes átvétel dátuma megbeszéltek alapján történik. Utalás után, ha sokalja a posta érkezését, még mielőtt leértékelne, keressen fel, mert a terméket minden esetben feladom és a kapott kísérő levelet, számlát, blokkot átvételig megőrzöm. A nyertes automatikusan kap (emailre) a vaterától egy általam megírt vásárlási értesítőt, amiben minden fizetéssel kapcsolatos információt megtalál. Kérem tekintse első jelentkezésemnek.
Köszönöm a megtekintést, sikeres licitálást mindenkinek!
világítás, dekoráció, szép, fény, világít, mázas égetett kerámia,



Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 00:59
. Kerámia asztali lámpa 2db Új Karácsonyi akció - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Fontos