2011. december 28., szerda

SKUDO ultrahangos kullancs és bolhariasztó - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Kisemlősöknek (kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek, stb. ) és embereknek (gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is).
Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!
Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96, 4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.
A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását.
A készüléket a piros nyelv kihúzásával aktivizáljuk.
Működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.
A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés.
Használható kölyök (már 8 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.
Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.
Méret: Átmérő: 2, 8 cm (kb. 20 Ft-os pénzérme).
Működési időtartam:
Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat. A folyamatos kültéri viselés esetén az időjárási viszonyok miatt (túl hideg tél és túl meleg nyár) ajánlatos 10-11 hónap után új készüléket alkalmazni, mivel a hosszabb szélsőséges időjárásnak kitett elem élettartamát befolyásolja.
Csak postázok! Előre utalás után ajánlott levélként. Vagy előre utalás után a vevő saját felelőségére sima levélként!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 07:57
. SKUDO ultrahangos kullancs és bolhariasztó - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos