2011. május 26., csütörtök

Szegedy-Maszák: A magyar irodalom történetei 3. - Jelenlegi ára: 4 920 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A magyar irodalom történetei 3. A könyv listaára: 6000 Ft. Leírás:
A korszerű irodalomtörténeti kézikönyv harmadik kötetével egy évek óta tartó munka zárul le, egyszersmind irodalomtudományunk régi adósságát törlesztik a szakma közreműködő képviselői. A sajnos csak részben megvalósult vállalkozás (számtalan kézirat kimaradt vagy húzni kellett) így is nagy segítség lesz majd egyetemistáknak, főiskolásoknak, középiskolai tanároknak, de akár még középiskolai diákoknak is, hogy a modern irodalomelméleti szemléletmódok prizmáján keresztül értékelhessék irodalmunkat. A huszadik századi magyar literatúra története a harmadik kötet lapjain olyan teljesítmények, jelentős irodalomtörténeti események tükrében válik láthatóvá, mint egyebek közt Szekfű Gyula Három nemzedéke, Kassák Világanyám című kötete, Horváth János irodalomtörténeti rendszerező művei, Kosztolányi Ady-bírálata, Szabó Lőrinc újszerű szerelmi lírája, Szerb Antal és Babits irodalomtörténetei, a népi-urbánus vita, József Attila Eszmélet-ciklusa, Szentkuthy Miklós Prae-je, Illyés Puszták népe című enigmatikus alkotása, a transzszilvanizmus és a kisebbségi, határon túli magyar irodalmak, a néphagyomány és a nemzeti művelődés problémája, a Rejtő Jenő-féle klasszikus ponyva, az Újhold folyóirat, az örkényi groteszk, az első magyarországi happening, Mészöly Miklós Saulusa, Kertész Imre Sorstalansága, Nádas Péter Egy családregény vége című regénye vagy Esterházy Péter Harmonia celestis-e. A fejezetvégi bibliográfiákkal kiegészülő kötetet név- és címmutató egészíti ki. ISBN: 978-963-693-009-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 920 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 12:56
. Szegedy-Maszák: A magyar irodalom történetei 3. - Jelenlegi ára: 4 920 Ft

Fontos