2011. július 24., vasárnap

Gadd, Ann: Párkapcsolati játszmáink - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Párkapcsolati játszmáinkA könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Hogyan alakulnak a lezser, jópofa srácok rendetlen, felelőtlen alakokká? És az aranyos mackók lusta, unalmas pasikká? Vagy a lenyűgözően intelligens férfiak kioktató és érzéketlen idegenekké? És vajon visszafordítható mindez azzá az idilli képpé, ami a szerelem hajnalán volt? A szerző meglátása szerint igen, feltéve - ha könyve segítségével - megértjük és átlátjuk a kapcsolat és a benne részt vevő személyek alakulásának a dinamikáját, és tudatosan képesek vagyunk változtatni a destruktív tendenciákon. A mű első felében a kapcsolaton belüli szakaszok alakulásának ok okozati összefüggéseit kutatja a szerző, olyan problémaköröket érintve, mint az undokká válás folyamata, az építő és romboló hatású dolgok, az archetípusok viselkedése, a libikóka-szindróma, a múlt hatásai a jelenre és kapcsolatok négy alaptípusa. A könyv további részében a különféle archetípusok (Gyerek és Szülő Perfekcionista és Trehány Pap és Prostituált Fösvény és Költekező stb. ) egymáshoz való viszonyát elemzi rengeteg példaértékű történet tükrében Ann Gadd. A kötet végén találjuk a felhasznált irodalom listáját. ISBN: 978-963-291-073-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 595 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 12:41
. Gadd, Ann: Párkapcsolati játszmáink - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

Fontos