2011. július 29., péntek

Térey János: Jeremiás - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! JeremiásA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Futurisztikus misztériumjáték, antiutópikus abszurd dráma, modern haláltánc - ez mind ráhúzható műfaji meghatározásként Térey János magyar trilógiájának harmadik darabjára, mely a Papp Andrással közösen írt, 1956-ról szóló Kazamatákat (a Rivalda, 2006-2007 című gyűjteményben 200721233) és a mai fiatal magyar középosztály életérzését megfogalmazó Asztalizenét (200809273) követően a jövő Debrecenében játszódik, amikor már metró köti össze Apafáját a Tocóvölggyel. Nagy Jeremiás országgyűlési képviselő egy sztrájk következtében a szülővárosában reked, ahol - egy csapásra kikerülve a hatalom biztonságot adó hálójából - kénytelen szembenézni az elfeledni vágyott valósággal, de főként önmagával: családtagjaival, volt szerelmeivel, volt, azóta halott ellenségeivel... A biblia és a helyi nyelvjárás elemeiből egyaránt táplálkozó, erőteljes nyelvezetű, komor hangvételű - könyvészeti kivitelét tekintve is igényes - mű a kollektív problémáknak is teret engedő kortárs irodalom kedvelőinek ajánlható. ISBN: 978-963-14-2741-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:57
. Térey János: Jeremiás - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Fontos