2011. július 29., péntek

Horváth Mária: Bevezetés a házi ápolás vilá - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bevezetés a házi ápolás világábaA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
Bár súlyosabb esetekben kórházban, egyéb egészségügyi intézményekben történik a betegek ellátása, gyakran előfordul - különösen a hosszú távon állandó ápolást igénylő személyeknél -, hogy a beteggondozás otthon történik. Ennek szakszerű elvégzéséhez nyújt hasznos segítséget Horváth Mária könyve, amely a házi ápolással kapcsolatos legfontosabb elméleti tudnivalókat és gyakorlati teendőket tekinti át. A kötetben ír a szerző az ápoláshoz ideális környezet kialakításáról, felsorolja a szükséges gyógyászati segédeszközöket, szót ejt a helyes kommunikációról és biológiai szükségletekről, a mozgáskorlátozottak, agyvérzéses és sztómás betegek ellátásáról, valamint az otthoni mesterséges táplálásról. Műve további részében olvashatunk a felfekvések és lábszárfekély megelőzéséról, kezeléséről, a csípőprotézis-beültetés és amputáció utáni betegek, valamint az idősek gondozásáról. Az utolsó rész témája a palliatív ellátás. A sok hasznos tanácsot tartalmazó kötetet a felhasznált irodalom felsorolása zárja. ISBN: 978-80-8062-420-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 915 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:10
. Horváth Mária: Bevezetés a házi ápolás vilá - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

Fontos